Henkinen tuska

Runoilija Mihiro-chan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 29.6.2021 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.7.1995

 

Pistävä tunne kädessä sattuu
taas vähemmän kuin eilen
Päivä päivältä se sattuu vähemmän
Henkinen tuska on paljon
suurempaa kuin fyysinen,
tiedän sen nyt

Fyysinen kipu lievittää murheita,
mutta ei poista niitä
Tunteet kasaantuu,
kaikki sumentuu

Yritin parhaani,
mutta se ei riittänyt

Tuska lievenee hetkeksi,
mutta tulee takaisin suurempana kuin koskaan
Kestänkö tätä enää?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-sanotaan mikä ei tapa se vahvistaa?

-toisaalta ihminen voi valita, kovettaako itsensä vai antaako anteeksi sekä itseleen että muille?

-paikoilleenkaan ei voi jäädä ja elämässä takki ryvettyy--

-rukoileminen, hengittäminen ja luonnossa liikkuminne auttavat pahimman yli.

 

Käyttäjän kaikki runot