Suuri rakkaus

Runoilija RainGirl

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan jo tuntea pehmeän ihosi,
haluan tuntea nenässäni, ihanan vauvan tuoksusi,
haluan nähdä sinun pienet jalkasi,
haluan tuntea sen kun pieni nyrkkisi ottaa lujasti sormestani kiinni,
haluan tietää jo miltä se suuri rakkaus sinua kohtaan tuntuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä on paljon haluamista ja tässä runossakin näyttää olevan. Sitähän se on. Mukava toiveikas ja hieman ehkä myös odotteleva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot