Kiinni

Runoilija RainGirl

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pidä minusta kiinni, älä päästä minua lentämään pois

Pidä kovempaa, että tunnen varmasti vahvat kätesi ympärilläni

Halaa minua, ja anna minun käpertyä syliisi piiloon

Lohduta minua, äläkä koskaan anna kenenkään satuttaa minua

Näytä että välität, ja että haluat suojella minua

Pidä lujasti kiinni, rakasta hellästi, peittele syleilyysi piiloon kaikelta pahalta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot