Ahdistus

Runoilija RainGirl

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmäni ei näe, ne ovat sokeutuneet.
Olen yksin täällä pimeässä, en näe valoa ympärilläni.
Ahdistus tunkeutuu jokaiseen luuhun ja ytimeen.
Huudan, mutta ääneni ei kuulu.
Käperryn maahan, ja alan itkemään.
Kyyneleet valuvat poskillani, se on ainoa asia mitä tunnen ahdistuksen lisäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täynnä ahdistusta oleva runo, mutta todella hyvin kuvattu!

 

Käyttäjän kaikki runot