Sammuvat tunteet

Runoilija RainGirl

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sait mut ulos kuoresta,
siitä pahantytön roolista.
Opetit mut tuntemaan ,
ja himoitsemaan.
Sekä tunteeni näyttämään,
ja itkemään.
Mutta ehkä tunteet roihuavat,
nyt sammuvat.
Ja minä,
kasvatan takaisin sen turvallisen suojakuoren.
Jonka läpi ei voi kukana minua satuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun tuuli puhaltaa se joko sammuttaa tai sytyttää roihun

Hyvä Runo

 

Käyttäjän kaikki runot