Ikävä sua

Runoilija RainGirl

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä missä menet, mutta haluaisin tietää.
Ja jos tietäisin, hakisin sinut tänne luokseni, enkä päästäisi koskaan pois.
Haluaisin että olet kanssani nyt ja aina.
Saisin suudella pehmeitä huuliasi,
halata sinua ja kun olisin surullinen, niin sinä lohduttaisit.
En kuitenkaan voi tehdä niin, koska sinulla on oma elämä jossain ja minä en ole osa sitä.
Mutta silti ikävöin sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella kaihoisa ja kaunis!

ihan kun oisit pakannu kaikki mun ajatukset sanoiks..kaunista =)

Ihana runo. Ja niin totta.

 

Käyttäjän kaikki runot