Vertaus

Runoilija LonelyRider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa elämää etsimässä...
 

Olet kuin lumihiutale,
joka laskeutuu kädelleni,
ensin tunnut viileältä,
sitten lämpenet ja sulat,
mutta pian haihdut pois
kuin koskaan sua ollut ois.

Selite: 
tuli vaan yht`äkkiä mieleen!?
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja hieman surumielinen...
Onnea!

Oi kun on kaunis runo. Hyvin vertailet!

tämä ainakin kuvaa tämänhetkistä elämäntilannettani - valitettavasti. Kovin kaunis on tämä, vaikka kyyneleet saikin silmiini.

*onnenmurusia syntymäpäivällesi* Miehen ikään olet tullut :)

Hieno! Vertauskuva toimii, samoin rytmi, ja lopun riimitys on kaunis.

Minäkin herkistyin, sopii viimeaikaisiin kokemuksiini (valitettavasti)... Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot