Muutolintu

Runoilija LonelyRider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa elämää etsimässä...
 

Viima syksyn järvet jäädyttää
kaiken hyvän se pois puhaltaa
tunteet kesän ja lämmön viilentää
ja muuttolinnut matkaa etelään

Luoksesi hän tahtoo lentää
luokse rakkauden
mutta tuuli suunan hävittää
uudellen hän yrittää
kunnes kiertää ympyrää

Kulunein siivin hän maahan vajoaa
ja tunnetta rakkauden hän janoaa

Ei usko enää ihmeeseen
ei taivaaseen
ei voimaan tuntemattomaan
jääden maahan makaamaan

Taas lehdet ja lumi peitää maan
onko häntä koskaan ollutkaan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastuin tähän heti!! Erityisesti viimeiset lauseet ovat täydellisiä. Sisälsi paljon tämänhetkisiä tuntemuksiani... Suosikkeihin ehdottomasti näin hieno teos!

Upea runo. Vahva, tunteellinen ja koskettava.
[Kiitos arvostelustasi]

 

Käyttäjän kaikki runot