Menneisyys

Runoilija LonelyRider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa elämää etsimässä...
 

Luuli hän elävänsä onnessa
kaukana onnettomuudesta
luojansa luomassa elämässä
päivässä tässä, nykyisessä

Koitti aika tunteen kuuman
tunteen suuren huuman
onnen hän luuli löytäneen
koki pian se kadottaneen

Menneisyydessä nyt hän elää
elämäänsä tuntien enää
menneisyydessä nyt hän elää
ketään tuntien enää

Kuin unessa hän vaeltaa
tunteessa epätodellisuuden
kahleissa tunteen toisen suuren
sisällä utuisen todellisuuden

Kirous häntä vainoaa
eikä löydä tietä ollenkaan
ei polkuakaan ainoaa
joka johdattaisi onnelaan

Menneisyydessä nyt hän elää
elämäänsä tuntien enää
menneisyydessä nyt hän elää
ITSEÄÄN TUNTIEN ENÄÄ

Selite: 
..välillä vain tuntuu siltä, että ajatukset pitää pukea sanoiksi
Kategoria: 
 

Kommentit

näin minullakin oli asia noin vuoden ajan nyt jatkan matkaa. en enää menneisyydessä kiinni ole.. ystävinä matkaa jatkamme.

 

Käyttäjän kaikki runot