Pienet suuret muistot

Runoilija LonelyRider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa elämää etsimässä...
 

Niin moni asia sinusta muistuttaa
etten saata sinua unohtaa
et muistoistani koskaan sä katoa
se tunteen on suuren satoa

Ne ihanat illat elokuun
muistoihini liimautuu
sitä taivasta ja rantaa
jossa sua sain koskettaa
ei koskaan vaivu unholaan

Enkä katsettasi surullista haikeaa
miksi eron pitää olla näin vaikeaa
vaikka sitä silloin tienneet emme
enne olikin se kohtalomme

Riskit kumpikin me tiedettiin
ja tietenkin ne otettiin

Niin kaukana taas kerran olet
kun takaasi sä suljet ovet...

Selite: 
ehkä jatkunee joskus....jatku vähä mutta ..ääh jotenki ei lähe,vaikka haluja olis:(
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa ja kaunista tekstiä. Niin ja kiitän arvostelusta!

 

Käyttäjän kaikki runot