Syksyn pimeys

Runoilija Kirsi-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2010
Viimeksi paikalla: 4.6.2020 6:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.5.1993

Rakkaus on sokea, viha vielä sokeampi.
 

Ilta tummuu ja yksinäisyys lähenee.
Poissa on kesän lämpö
ja jäljellä surullisen pimeät yöt.
Kesällä kaikki oli vielä hyvin,
Mut nyt syksyn saapuessa on vain muistot.
Muistot, lämmöstä ja onnellisuudesta.
Niiden haalistuessa sitä miettii,
Olinko sittenkään ikinä onnellinen.
Oliko se vain harhaa,
Voisiko joku vielä pelastaa minut näistä
synkistä öistä?
Haluaisin vielä kerran rakastaa,
tuntea itseni rakastetuksi,
lämmöllä syleillyksi.

Selite: 
Mielen pimeät sopukat ottavat syksyisin vallan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan varmasti kaikki on jo nyt taas hyvin, eikö olekin <3
 

Käyttäjän kaikki runot