Nimetön

Runoilija Kirsi-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2010
Viimeksi paikalla: 4.6.2020 6:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.5.1993

Rakkaus on sokea, viha vielä sokeampi.
 

Kun tunnet olevasi muita huonompi,
muistele asioita joissa olet onnistunut.
Se saattaa helpottaa oloa,
mutta se ei kumminkaa
sulje pois mahdollisuutta,
että olet huonompi
muissa asioissa.
Mieleen tulee kumminkin väistämättä
ajatus,
ettei kaikessa tarvitse olla
paras.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot