Rakkauskirjeitä ja sydänsuruja

Runoilija Kirsi-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2010
Viimeksi paikalla: 4.6.2020 6:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.5.1993

Rakkaus on sokea, viha vielä sokeampi.
 

Musiikki kantaa korviini jostain kaukaa.
Sävel haikea, surullinen.
Laulu kertoo kirjeistä rakkauden.
Viestistä joka murtaa sydämen.
Tyttö on pojalta saanut kirjeen,
Kirjeen jossa poika kertoo tunteistaan.

Tytön mielessä kumminkin on joku toinen.
Mut myös poikaa hän rakastaa ja suree.
Pojan äiti on päättänyt eroittaa parin tuon,
Vain koska tytön mielessä on käynyt myös muu.

On tyttö yksin,
sateessa ja lukee pojan viimeisiä sanoja.
Sanoja jotka riipivät sydäntä.
Myös tuo toinen on tulisesti rakastunu,
Rakastunut tyttöön.

Tyttö ei halua satuttaa muita.
Siispä hän on päättänyt
mielummin hylätä rakkauden ja sydämen.
Jos vain voisi kertoa miehille tunteistaan.
Mut se satuttais vain muita.

Tyttö viimein päättää,
Et riistää henkensä.
Koska vähemmän koskee menetys,
Kuin ajatus ettei tule toista saamaan.
Sydämet ja rakkauden taika on särjetty.

Selite: 
Piti saada jotenkin purettua ajatuksiaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot