Hetken kestää

Runoilija Kirsi-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2010
Viimeksi paikalla: 4.6.2020 6:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.5.1993

Rakkaus on sokea, viha vielä sokeampi.
 

Aika on kadonnut,
sekuntti tuntuu tunnilta,
tunti sekunnilta.
Elämä polkee paikallaan
ja hetki kulkee liian nopeaan.
Mikä päivä on,
olenko kadottanut ajantajun?
Vai onko elämäni kadonnut ajanvirtaan?
En pysty ajattelemaan enää selkeästi.

Selite: 
Liikaa aikaa, mutta silti liian vähän. Tämä runo sai alkunsa siitä kun olen nyt miettinyt tuhlaanko turhaa aikaan asioihin joita en välttämättä tarvitse.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot