Suojelusenkeli

Runoilija Kirsi-Maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2010
Viimeksi paikalla: 4.6.2020 6:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.5.1993

Rakkaus on sokea, viha vielä sokeampi.
 

Katsot sieltä jostain,
varjelet minua tähtien seasta.
Yötä päivää olet tukenani,
myös silloin kun muut eivät minuun usko.
Vaikken edes itse uskoisi,
vaikken edes jaksaisi jatkaa matkaani.
Annat syyn jatkaa kohti unelmia.
Unelmia, jotka eivät ehkä toteudu.
Aina katsoessa tähtitaivaalle muistan,
muistan että olit tukenani ja olet sitä edelleenkin,
koska tahdot varjella minua myös elämäsi jälkeen.
Olet oma suojelusenkelini.

Selite: 
Nämä tunteet heräsivät, kun ystäväni muistutti kuinka tärkeää tähtitaivaalle katselu on. Omistan tämän papalleni, joka suojelee nykyään minua jostain tuolta ylhäältä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo elämän jatkumisesta henkimaailma on.

 

Käyttäjän kaikki runot