Mielikuvituksella on rajansa

Runoilija 7deb2de70b0febf0b4431ff52d25458f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2004
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 10:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Tuntea joku, 
jonka kanssa vallitsee yhteisymmärrys
välimatkoista tai lausumattomista
ajatuksista huolimatta 
- se voi tehdä tästä maailmasta puutarhan

Johann Wolfgang Von Goethe
 
Kyynelten tahrima poski 
vasten elämän likaamaa lattiaa
ja sen alle vangittujen muistojen epätoivoinen huuto

aivan kuin sinä iltana
jolloin syyssade huuhtoi sinut pois luotani 

Pelkään kirjoittaa uusia lukuja
ja maalata uusia värejä
enkä osaa valita edes pihalle istutettavia kukkia 

Päässäni on liikaa
sinun epämääräisistä palasistasi koostuvaa ajatuspölyä
ja liian vähän kuvia tulevaisuudesta

Vaikka onhan sekin 
kai jo jotain, 

etten enää usko satuihin
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot