Ei muistoissani ole mitään vikaa

Runoilija 7deb2de70b0febf0b4431ff52d25458f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2004
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 10:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Tuntea joku, 
jonka kanssa vallitsee yhteisymmärrys
välimatkoista tai lausumattomista
ajatuksista huolimatta 
- se voi tehdä tästä maailmasta puutarhan

Johann Wolfgang Von Goethe
 

Teelusikassani on elefantti,
se sama jonka piirsit kerran hiekkaan,
ja koko asunto tuoksuu hieman mintulta

Naapurissa joku avaa vesihanan,
ainut ääni jonka kuulen
päässäni kaikuvien hentojen kuiskausten lisäksi

Vanhassa valokuvassa istumme riippukeinussa
sinä ja minä kahdestaan
ja aika on tehnyt meistä hauraita

Nukahdan iltaisin nopeammin,
kun muistan miltä sormesi tuntuu huulillani
piirtäen niiden ääriviivat taitaen,
aivan kuten sen elefantin

Ja kuitenkin, viisi päivää viikossa
istun sinun toimistossasi
yhdessä rakastamasi naisen kanssa,

enkä ole surullinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui. Aivan hurjan hieno teksti. Sen vahvuudet eivät ole sanoissa, vaan kahden viimeisen säkeen tuomassa yllätyksessä. Olen sanaton.

Ihan kamalan kaunis. Syvä tunne. Menin nyt melkein sanattomaksi

Mielettömän hieno teksti! En löydä sanoja.
 

Käyttäjän kaikki runot