Tottumiskysymys

Runoilija 7deb2de70b0febf0b4431ff52d25458f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2004
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 10:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Tuntea joku, 
jonka kanssa vallitsee yhteisymmärrys
välimatkoista tai lausumattomista
ajatuksista huolimatta 
- se voi tehdä tästä maailmasta puutarhan

Johann Wolfgang Von Goethe
 

Tuhansia pieniä ajatussilmuja kuolee päivittäin

kun kävelet ohitseni ja se tuntuu aivan kuin

löisit avokämmenellä poskelle

 

Itsensä löytäminen ei ole vahvuuksiani,

sen sijaan sinut löydän

jokaikisestä menneisyyteni epäonnistumisesta

 

ja tapetoin seinäni kostealla paperisilpulla

jossa hengität

 

Sumuisena aamuna saatan olla sokea

mutta pitsiliinassani on kahvitahroja

myös pöydän toisella puolella

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uusi elämäntilanne vaatii aina totuttelua.
Tuttuja tuntemuksia hienosti ilmaistuna! Kiitos tästä.
Ja iloa merkkipäivääsi! 
 

Käyttäjän kaikki runot