Ollaan hetki tässä

Runoilija 7deb2de70b0febf0b4431ff52d25458f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2004
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 10:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Tuntea joku, 
jonka kanssa vallitsee yhteisymmärrys
välimatkoista tai lausumattomista
ajatuksista huolimatta 
- se voi tehdä tästä maailmasta puutarhan

Johann Wolfgang Von Goethe
 

Hengität ilmaa ympärilläsi ja toivot
että rakastamasi mies rakastaa sinua edelleen
ja lasket sekunteja seuraavaan henkilökohtaiseen ydintuhoon

Kuulet sisäisen lapsesi itkun kovemmin kuin kukaan
etkä muista milloin
peilistä katsoi kaunis ja itsevarma nainen

jonka ei koskaan tarvitse epäillä
eikä keräillä itsensä palasia autiolta metsätieltä

Olet juonut kirpeän makuista kuplajuomaa
ja naurat paremman puoliskosi vitsille tietämättä
kertooko se sittenkin sinusta

Kellut paikoillasi kuin kaarnalaiva lätäkössä
ja nukkumaan mennessä kuiskaat rakkaallesi
miten paljon pelkäätkään pimeää

Sadepisarat putoilevat ikkunaan
ja hän silittää hiuksiasi tietäen
sinun tahtovan aamukahviisi tilkan maitoa
ja pitävän erityisen paljon makeista mansikoista

Selite: 
Tasapainottelua. Olet mitä olet ja hän tietää sen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot