Hääparille

Runoilija 7deb2de70b0febf0b4431ff52d25458f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2004
Viimeksi paikalla: 4.6.2017 10:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Tuntea joku, 
jonka kanssa vallitsee yhteisymmärrys
välimatkoista tai lausumattomista
ajatuksista huolimatta 
- se voi tehdä tästä maailmasta puutarhan

Johann Wolfgang Von Goethe
 
Syyslehtien loisteessa
intiaanikesän alla
on kaksi
jotka kietovat elämänsä tiukasti yhteen 

Molempien sisällä jokin läikähtää lämmöstä
jota toisen harkiten kohdistettu katse
ja vain yhdelle sydämelle osoitettu kiintymys
​saavat aikaan 

Kun on jotain aarteen kaltaista 
ja jotain yhdessä saavutettua
jota kukaan muu ei voi ymmärtää

on ihan oikein olla ylpeä 
ja onnellinen 

Tämä päivä on teidän 
ja niin on myös tulevaisuus
juuri sellaisena kuin sen haluatte 

sillä yhdessä
te pystytte tekemään mitä vaan
ja vieläkin enemmän
 
Selite: 
Rakkaalle ystävälle, joka on yksi vahvimmista ja sisukkaimmista tuntemistani ihmisistä, ja hänen tulevalle aviopuolisolleen. Minulla on kunnia olla todistamassa huomenna heidän tärkeää päiväänsä. Onnea!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot