Tarpeiden Tuomas Susi

Runoilija Yesiel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2009
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 13:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tarpeiden Tuomas Susi
sellissänsä lusi
kera tiilenpää mertojen
maiskutti suutaan kertoen:

"En ole paha, vaikka siksi
minut risti saastainen tuomarin piski.
Tarvitsen vain tavaraa,
maata, metsää avaraa.
En ketään listi.

Ryöstän, riistän, lupauksein kiistän
huijaan, lakikirjoihin vain niistän.
Näihin syyllinen oon,
en suinkaan henkirikoksiin.

Te maalaatte maailman
väittäen sitä omaksein.
Te raakaatte taljat,
kertoen ne pojaksein.

Olen vain ahne susi.
Tarpeiden orja.
Nyt sellissäin lusin
ja odotan,
vaikkei oma rikoksein
mua pois korjaa."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot