Pupulaakson Juhlat

Runoilija Yesiel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2009
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 13:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Harakat, hymysuut
harvahampaiset puut.
Kuutamo kun yölle kantautuu
ovi salaiseen maailmaan avautuu.

Anekauppiaiden sanat
Pupulaaksoon katoavat
murheiden porkkanapalat
Äiti puput pois mutustavat.

Esiin pajupillit
kaivaa siilit
säestää karkeloita.

Lammikossaan
pienet sillit
nauravat tanssilattian etanoita.

Oksillansa
oravakansa
jonglööraa terhojansa.

Lumpehilla
sammakkokillat
laulaa seremoniansa.

Koko eläinkansa
tavallansa
kaunistaa pupulaakson.

Laulamalla
tanssimalla
läpi yön, aamun saattoon.

Aurinko kun aamulla silmiään siristää
hiiret, leppäkertut kotipesiinsä vilistää.
Hiljaisuus kulkeutuu jälleen laakson läpi,
mutta iltaan rummutuksen aloittaa taas käki.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot