Rahattomien Anonyymien Yhdistys

Runoilija Yesiel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2009
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 13:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On paholaisen uhkapeli,
katala nopanheitto.
Virvatulen Veikko-veli
kanssain juomassa keittoo.

Panokset paisuu kun pitemmälle päästään.
Alussa vähästä, nyt ei kukaan halua säästää.

Tuliliemi kaikkein kurkkua paahtaa.
Maultaan saasta, silti ahnaasti kaataa.

Meno on raakaa.

Toiset rypistyneitä seteleitä sulloo taskuun
toiset pelaavat jo muiden laskuun.
Toisten kintuilla kimaltaa onni ja tili
toisilla hamppu ja hirsi
toisten jalkoihin kivi.

Yhteistä kuitenkin kaikille meille
on kohtalon määräämä onnen määrä.
Paitsi tietenkin huijareille,
Veikko ja minä ei voitotta jäädä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot