Jalokivi

Runoilija Yesiel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2009
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 13:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

	Jalokivi kimmeltävä,
hämmentävä lasin sälä.
Miten kourani kokoiseen rahtuun
koko maailmani mahtuu?

Kuin rikas mies konsanaan
valvoo rahan mahtia.
Tapaan samaan mut liittää saa:
palvon sydämeni kahtia.

Nostan sut Näsinneulaan,
kohotan kukkuloille;
näytteille kultateille,
sirottelen kauppiaiden reiteille.

Mutta luovuta sua en kätöseen
puhtaisiimpinkaan.


Silkkihansikkaat saa luovuttaa,
omastain en jaa.
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot