Hetkinen

Runoilija Yesiel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2009
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 13:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetkessä hetkinen häipyy
ja se on ohi.
Elää vain muistojen pankissa,
mutta istu vielä kanssain tovi.

Ei mikään merkitykseltään
kanna yhtä suurta taakkaa.
Kuin seurassasi vietetty hetkinen,
joka kaikuu ääriin saakka.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot