Tämä on runo

Runoilija Yesiel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2009
Viimeksi paikalla: 15.9.2016 13:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä on runo pienestä pojasta,
jolle hiekkalaatikko oli suuri.
Maailman merkityksellisyyteen
riitti punajuuri.

Runo moottoritien ojasta,
siellä lepäävistä roskista.
Likavedestä
ja ruusulta hohkaavista poskista.

Tässä aistit linnun laulun,
kesäisen viserryksen.
Pylväinä kohoavat tammet
tuulen tanssiesityksen.

Mutta ennen kaikkea
korviisi kantautuu
hennon hento kuiskaus.

Sillä loppujen lopuksi
alkuun kun antautuu
on palkintona märkä muiskaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot