Nimetön

Runoilija carolyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2017 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..mutta minä rakastin kaikkea hänessä
 

Miten sen sulle todistaisin,
niin paljon sanoja minä tarvisin.

Katso näitä arpia minun käsissä,
eikö ne jo kerro miten välitän?

Katso näitä kyyneliä silmissä,
etkö näe että minulla on ikävä?

Kerron että välitän,
sanon että on ikävä,
huudan että rakastan
mutta miten sinut uskomaan saan?

Mikset sinä kuuntele
älä enää pakoile,
tiedän että välität
mikset sinä käsitä?

Antaisit sen anteeksi miten sinua kohtelin
niin antaisin kaikkeni että voisit paremmin.

Vain muutama sana,
minun sydän on sinun. Aina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kui mut sen ny uskoon saa?
ei se käy noi vaa

ensinnäki sydämes,
sun tarvii rakastaa

oot lapist, se saattaa auttaa
asiaa

runos on epäilevä

 

Käyttäjän kaikki runot