Kipu saa kirjoittamaan

Runoilija carolyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2017 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..mutta minä rakastin kaikkea hänessä
 

Polvien iho rikki repeytyneenä taas
niin kuin minun sydämenikin

Palvon maata allasi
kuten tahtoisin sinun palvovan minua

Tie allani vetää eteenpäin
antaa kuljettaa

EI

Pelko seisauttaa paikoilleen
niin minun verenikin

Miksen lähellesi pääse vaikka tahtoisin?

Ajatukseni huutona kaikuvat korvissa
mutta puhettasi en kuule edes kuiskauksena

Taivaan sini silmissäsi on jääksi muuttunut
niin kuin sinun rakkautesikin

Ja minä tunnen palavani
loppuun

Älä pakota minua pyytämään
anteeksi rakkauttani

koska se on ainut mitä minulla enää on

Selite: 
<br /><br /> np. Kate Nash - The Nicest thing
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipu satuttaa, kipu kasvattaa ja kipu antaa voimaa.
Kun tunteet eivät enää kohtaakaan ja toinen menettää pahimmillaan olemassaolon merkityksensä.

Kultapien, olet palannut taas kirjottamaan.
Surkuhupaisaa, koska aina käyn kattomassa onko tullu uusia runoja.. Ja niitä kun tulee nykyään vain sillonku on paha olla.

Sinua lainaten,
'' Ollaan yhdessä yksin ''

Kipeää.

tämä on upea.

 

Käyttäjän kaikki runot