Nimetön

Runoilija carolyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2017 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..mutta minä rakastin kaikkea hänessä
 

Peruskallio jalkojeni alla,
ei mitään niin varmaa

TÄSSÄ

Vaikka tie kuinka kuumana
polttaisi,
tiedän sinun minua
seuraavan

OLEN

Niin sinä näet
läpi punaisten silmien
ja niiden muurien,
joiden läpi ei anneta
katsoa kaikkien

MINÄKIN

Se joku pitää kädestä kiinni,
välillä puristaa kovempaa,
silloin ei mikään voi pelottaa

SINUA

Ainoa jonka huudot
ei voi ikinä satuttaa,
koska minä tiedän
että sinä haluat vain auttaa

VARTEN

ystävä

Selite: 
ylistyshuuto sille ystävälle, joka tunnistaa varmasti itsensä. aina sydämessä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot