2004-2006

Runoilija carolyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2017 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..mutta minä rakastin kaikkea hänessä
 

Ajat menneet tuulen mukana
tähtiin piirtyneet muistot
kaikki mitä rakastin,
kaikki mitä nyt kaipaisin

Kenellä on voima
antaa ajan kulua niin nopeasti
kenellä on valta
antaa sen kaiken kadota

Osa siitä
arpena piirretty iholle
haudattuna sydämeen
se kaikki kaunis
joka kirjoitettiin historiaan

ja se kaikki paha
joka meitä joskus rikki repi
kyynelinä itketty pois

Jos kerran vielä

kohtaisimme sen kaiken,

eläisimme yhden

hetken uudestaan,

tekisimme asiat samoin

yhdessä, ystävinä


vielä sen ainoan kerran
minä teitä kiittäisin
siitä kaikesta.



Selite: 
entiset ajat<br/> entiset tunteet<br/> entiset teot<br/> <i>entiset ystävät</i><br/><br/> kiitos kaikesta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot