hiljaa rakkauttas rukoilen

Runoilija carolyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2017 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..mutta minä rakastin kaikkea hänessä
 

Sinun tuoksusi käytävässä
niiden samojen harmaiden seinien sisällä
missä tämä rakkaus rakennettiin

harhaa

Sinä tunnuit vierelläni
siinä samassa hauraassa
maailmassa missä minulle kuuluit

kuvitelmaa

Askel, kyynel
tule takaisin

Ja tunne minun tuskani

Selite: 
kuka sano että kaunis on kaipuu ?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot