Minä tahtoisin unohtaa

Runoilija carolyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2017 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..mutta minä rakastin kaikkea hänessä
 

Menneisyys
kiinni sinun katseessasi,
kosketuksessasi
minä tiedän tuon käden
lipuneen toisellakin iholla

Mustasukkaisuus,
se saatana hiipi sisään huoneeseen
ja teki ajatuksistani minulle helvetin

Ne ajatukset verottavat tunteitani sinuun
rakkaus ei kadehdi
rakkaus ei halua pahaa
rakkaus, rakkaus

Olen yrittänyt itkeä sen pois
minun mielestäni
sinun menneisyytesi

Sinä olit viisas kun et
kysynyt mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi pienoinen,
antasit sen olla.

Sinut tuntien tosin, se voi olla vähän vaikeaa.
Pieni mustasukkaisuus on tervettä,
kuhan se pysyy hallinnassa.

Kaunis runo,
on kyllä.
Jotenkin,kaikesta huolimatta
niin viaton.

 

Käyttäjän kaikki runot