En voi antaa kaikkea, mutta tämä hetki on sinun

Runoilija carolyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2017 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..mutta minä rakastin kaikkea hänessä
 

Niin paljon minä tahtoisin
sanoillani kertoa
siihen pystymättä

Sinun kätesi minun kädelläni
kertoo kaunista tarinaa

Ne harvat yöt ilman sinua,
tuoksusi sängyssäni
repii minua hajalle

Kaikkeni annan
ja enemmän,
parhaani yritän

Jos sinä kirjoitat
tämän sadun
minun kanssani,
kulta.

Selite: 
np.jenni vartiainen - ihmisten edessä
Kategoria: 
 

Kommentit

Sadussa kaikki on mahdollista. Todellisuus voi joskus jopa olla satuakin ihmeellisempää. :)
Puhutteleva, Hieno runo.
Pidin.

Kaunis..<3
Olen nyt tosi sanaton :o

 

Käyttäjän kaikki runot