Nimetön

Runoilija Fuksia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 17:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antisosiaalinen paskiainen
 

Elämä tuijottelee jostain kaukaa,
Kuulen sen hengityksen,
Tuijotuksen poltteen selässä,
Maailman ympärillä katselee,
Ihmettelee,
Ympäriinsä hapuilee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin hieno, osaat kiteyttää paljon muutamiin sanoihin. kaunista muruseni, mulla on itseasiassa just nyt pitkälti tollanen olo...

Kaunis runo.

Hienoa ilmaisua kypsänä,
tämä Runo.

Pidin paljon!

Joskus tuntuu kuin elämä kulkisi ohitse. Puhutteleva hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot