Jumalainen näytelmä

Runoilija Fuksia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 17:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antisosiaalinen paskiainen
 

Sirpaleista kasatut psyykeemme,
Pakonomaiset ajatukset reikäisissä päissämme,
Kemialla marinoidut sanamme täyttävät ilman,
Ilman jonka edellinen polvi tuhosi jo,
Petollisuutesi viiltää,
Raatelee jo valmiiksi rikkinäistä mieltäni,
Savu hyväilee ruumiitamme,
Vielä hetkeksi tähän jäämme,
Vielä hetken ajan uskomme parempaan,
Vielä hetken pidempään hikoilemme estradillamme,
Vielä hetken kehomme jaksavat,
Vielä hetken mielemme periksi antavat.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot