Nimetön

Runoilija Fuksia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 17:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antisosiaalinen paskiainen
 

Ulkona ikävää,
Tuska puristava,
Sisällä Saatanaa,
Saastan saartamana,
Lian tahrimana,
Minä makaan sängyllä,
Liian turtana,
Maailman raiskaamana,
Tunteet kuolee,
Jää pelkkä raato vangiksi ajan.

Selite: 
Huudan SUA, Tule PELASTAMAAN!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot