I gave my mind to you

Runoilija Fuksia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 14.4.2016 17:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antisosiaalinen paskiainen
 

Kuuma,
Painostava ilma,
Perkeleellinen helle.
Tuska jatkuu.
Taas se on noussut taivaalle.
Saatana, Taas on kesä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot