Ystävä

Runoilija vaniljavohveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimin peitto on toisen iho.
 

Toivon että SINÄ voisit olla horjumaton kallioni

jonka luokse voisin aina palata
ja rauhoittua olemalla kanssasi

Olisit jotakin muuta
kuin vain kylmät tuulen henkäykset
jonka viimat puhaltavat

jättäen pääni pyörälle-

kadoten ilta toisensa jälkeen.

Selite: 
Toivon erään ihmisen olevan tällainen, jotain pysyvää elämässäni. Turhia ihmissuhteita on jo liikaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot