Kaukana olen minä

Runoilija vaniljavohveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimin peitto on toisen iho.
 

Olet liian lähellä ymmärtääksesi

Välillä

Taas liian kaukana tajutaksesi.

Et pysty koskaan näkemään sitä mitä todella olen.

Et omista tarpeeksi vahvaa näkökykyä
nähdäksesi sieluuni.
En syytä sinua siitä,
enhän osaa kirkastaa näkökykyäsi itsekään.

Välillämme on loputon autiomaa.

Selite: 
Kunpa olisit ollut se, joka kertoisi minulle kuka olen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hirmu hieno runo ja niin oikeassa olet! Jotkut eivät näe lasien avullakaan pintaa syvemmälle... Hieno.

Hirmu hieno runo ja niin oikeassa olet! Jotkut eivät näe lasien avullakaan pintaa syvemmälle... Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot