Isä ja äiti

Runoilija vaniljavohveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimin peitto on toisen iho.
 

Antakaa heidän kokeilla siipiään
muuten ne särkyvät ensimmäisessä pyörremyrskyssä.

"Häkkilinnut ovat onnettomia"

Uskaltakaa päästää irti..tiedättehän.. itsekkyys on synneistä suurin.

"Kiintymystä ei saa olla liikaa"

Antakaa rakentaa oma pesänsä
muuten ei löydä polkujaan.

"Elämä ottaa ja antaa"

Olkaa valmiita ottamaan takaisin ja auttamaan siipien paikkauksessa.

"Laastareita lääkekaappiin.">

Selite: 
Nuorempana kirjoitettu runo jonka kaivoin jostain esille. Hyvin olen saanut ainakin omalla kohdallani siipiäni kasvattaa:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään liikaa :)

Vau :) Tuo loppu oli mahtava. Vaikka monia vaikeuksia välillä on ollut, mutta niistä on selvitty.

Laitan tämän

~Suosikit~

Näin sen pitäis mennä, aina vanhemmat vaan ei osaa tai ymmärrä. Hyvä teksti.

Suosikkeihin, ehdottomasti!

Kirjoitit jotain, mitä jokainen lapsi haluaisi vanhemmilleen sanoa. Lisäksi teit sen kauniisti.

Aivan upea.

Loistavasti olet oivaltanut asioita, ja osannut ne vielä sujuvasti kirjoittaakin runon muotoon.

 

Käyttäjän kaikki runot