Me(kö)

Runoilija vaniljavohveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimin peitto on toisen iho.
 

Mustasukkaisus on enää muistona siitä, että joskus on rakastettu.
Helvetin hienoa.

Haluanko tulla viereesi? En tiedä.
Haluaisin, että sinä pitäisit minusta kiinni, ei toisinpäin.
Olisit minulle mies joka rakastaa. Rakastaa.
Ei vain omistaa.

Ärsytän sinua. Etkö näe, olen juureton puu.
Haluaisit istuttaa ja kasvattaa minut. Juuri sellaiseksi mistä aina ihaillen puhut.
Siten kasvaisin väärään suuntaan, en omaksi itsekseni. Olisin eri ihminen, tehty. Senkö sinä haluat?

Älä pakota juuriani juurtumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olihan se vaan niin ettei kauris ja leijona yhdessä toimi.

Olihan se vaan niin ettei kauris ja leijona yhdessä toimi.

 

Käyttäjän kaikki runot