Ohi

Runoilija vaniljavohveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimin peitto on toisen iho.
 

Kun jotakin kaipaa

aisteissa, ajatuksissa, unelmissa

Mieli ei osaa päästää irti
Käskyt eivät tehoa

Tiedät sen olevan mahdotonta
Silti elättelet toivoa

viimeiseen hengenvetoon saakka


Kumpa rakkautta voisi hallita.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, koskettava runo.

... tulipa vaan mieleen tuosta viimeisestä lauseestasi... en edes haluaisi hallita rakkautta...

 

Käyttäjän kaikki runot