Nimetön

Runoilija vaniljavohveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimin peitto on toisen iho.
 

Anna minun olla

Erilainen

Anna minun vihata turvallisuutta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pientä kapinahenkeä? ainakin voimaa ja tunnetta.

Erilainen vaiko Omanlainen.
Jokainen ihminen on Ainutlaatuinen ja se onkin Hienointa !

Puhutteleva runonen.

 

Käyttäjän kaikki runot