Melankolisti

Runoilija Pikkususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit sille nimeksi koettelemuksiesi summan, sylissäsi kannat syksyn tuoman


[115:sta runosta arkistoitu suurin osa, piilotettuja tuotoksia saa kysellä, jos joku niitä jostain syystä kaipailee.]
 

Intiaanisulkia tulenlieskoiksi värjätyillä
hallantappamilla hiuksilla
kiljuvia värejä kasvojen sotamaalauksessa
kun pelolla raiskatut unet

juhlistavat silmiesi jäämyrskyä


Näetkö kuinka olen tullut sokeaksi

kyyneleeni uivat kaukaisella merellä

eikä ohuita elämänlankoja

sielukaan enää omista



Vapisevat sormet maalaavaat

lapsenmielisiä haaveita

tuntemattomiin lauluihin

mutta minä kadotin hiljaisuuteen

sanat joihin kerran uskoin



Näetkö kuinka maailma on muuttunut

ruumiini itkee toisinaan

ja kun muistojen ote kirpoaa

putoan niiden kanssa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on jotain kerrassaan upeaa.
intiaaneihin viittaaminen herättää minussa aina jotain niin syvää.
mutta kerrassaan upeasti kirjoitat kokonaisuudessaan!

 

Käyttäjän kaikki runot