Nimetön

Runoilija Pikkususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit sille nimeksi koettelemuksiesi summan, sylissäsi kannat syksyn tuoman


[115:sta runosta arkistoitu suurin osa, piilotettuja tuotoksia saa kysellä, jos joku niitä jostain syystä kaipailee.]
 

aamulla melkein pelkäsin
aurinko sulatti tunteet pois
jättäen tyhjyyden
yhden viestin sinulta

taipumukseni kadota teki poikkeuksen
jäin hetkeksi aidoksi todeksi
mitään en katunut ja kaipasin,
sanojasi kaiken helppoudesta

se mitä niin kauan odotin saapui
maalasin osamaattomuuteni näkyville
hymyilit vain ja tiesin kuinka rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot