Sakset ja paperisydän

Runoilija Pikkususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit sille nimeksi koettelemuksiesi summan, sylissäsi kannat syksyn tuoman


[115:sta runosta arkistoitu suurin osa, piilotettuja tuotoksia saa kysellä, jos joku niitä jostain syystä kaipailee.]
 

Valo siivilöityy

sateenvarjon saumoista

aamun värit

välkkyvät kasvoilla



sateen alta

kivun takaa

joku kuiskaa;

muutos on tänään läsnä



huominen,

vielä tyhjällä valkokankaalla

väsyneille silmille

luet avointa kirjaa



kadulla huutelevat vielä kesää takaisin
pettymys on päivä päivältä enemmän

kuin tiukempi ote

unen reunasta



tervetuloa,

minä näytän

kuinka paljon

sydän arpeutui

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin pidin ja pidin. aivan mahtva.

Pidin pidin ja pidin. aivan mahtva.

 

Käyttäjän kaikki runot