Nimetön

Runoilija Pikkususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit sille nimeksi koettelemuksiesi summan, sylissäsi kannat syksyn tuoman


[115:sta runosta arkistoitu suurin osa, piilotettuja tuotoksia saa kysellä, jos joku niitä jostain syystä kaipailee.]
 

Ehdotin nurkkapöytää
illansuussa kesä vielä viilenee
minun askeleeni juoksevat perässäsi
kaipaavat vapauttaan

suurkaupungin valoista haaveilin
vihreän teekuppini yli huokailin
pohdin seuraavia sanoja, vaikkei tarvitsisi
tässä sinulle se mitä minä olen

lintuja ja puistonpenkki
olen jossain vielä piilossa
ja vaikka keskustelusävy välkkyy pastelleja
tässä sinulle kaikki se mitä en ole

kuinka kerron sen
olen alussa ja lopussa
tässä ja tuolla
enkä koskaan riittävän lähellä

vaikka maalipinta oli lohkeillut
vaikka kaikki oli väärin
toivoin sadetta
sitä joka koskettaa sydäntä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot