Henkilökohtaista

Runoilija Pikkususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit sille nimeksi koettelemuksiesi summan, sylissäsi kannat syksyn tuoman


[115:sta runosta arkistoitu suurin osa, piilotettuja tuotoksia saa kysellä, jos joku niitä jostain syystä kaipailee.]
 

Olit laittanut kukat ikkunlaudalle
kertonut kuinka ne kuihtuvat,
kun olet poissa

istuit liian lähellä
itse olen kaukana ja pohdin,
tiedätkö sen

pianonsoittajan sormet ja puheet ajattomuudesta
tahdoin olla siinä ja muualla
en ahdistua nurkkaan
yhdeksi ylimääräiseksi kukaksi kuihtumaan

verokortin päällä lukee
henkilökohtaista
mutta entä tämä läpinäkyvä hetki?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot