Kaunis kevät

Runoilija Pikkususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit sille nimeksi koettelemuksiesi summan, sylissäsi kannat syksyn tuoman


[115:sta runosta arkistoitu suurin osa, piilotettuja tuotoksia saa kysellä, jos joku niitä jostain syystä kaipailee.]
 

Niin kuin nämä vanhat talot

ullakot, lumen alta paljastuneet jäljet

kevät on harmaa askeleissasi

keltainen kukka itkevien silmiesi yllä



Huomenna unohdan

miksi luotani katosit

kannan muistoja tyhjässä kassissa

johon katseesi polttaa reikiä



Eikä vaatekaapista

löydy punaista kesämekkoa

ei seinän takaa paljastu

nauravaa aurinkoa



Vain kuita, tuhansia kuita

kömpelöitä raajoja

huojuvia hetkiä

irti raastettuja sydämiä

sinusta ja minusta



Etkä tiedä

kuinka pitkälle kantaa huutosi

mistä alkaa tiesi

sinne missä

juna viheltää viimeinkin.




Selite: 
Ensimmäinen runo noin kuuteen kuukauteen, sanat pakenevat vielä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot