Sirkus Demokratia.

Runoilija haemis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

terapia kirjoittaja kaukaa
 

Tervetuloa Sirkus Demokratiaan! Meillä samaan muottiin ahdetaan
kaikkia jos ei saada mahtumaan ylijääneet pois kompostoidaan.
Tähän onnelaan vaalituvissaan seireenit laitetaan meitä kutsumaan
läpikuultavilla ontoilla lauluillaan.

Tulkaa kaikki katsomaan! Taikurimme Neo lib Eriasmus tekee porkkanoista kiviä
käyttämättä käsiä!

Tänään myös erikoisohjelmanumero! Maagikko Neo al Kemistis tekee kullasta paperia
ja pyyhkii niillä perperiä!

Kaikki tervetulleita, maksaa vain äänenne!

Tervetuloa sirkus demokratiaan! Joukolla yhteen suureen kasaan
kaikki omaisuudet haalimaan ja yhdessä yksityistä vaalimaan!
Osallistumaan, siis halutessaan, vastuun kasaan kortesi kantamaan
pääsee laittamalla lipun uurnaan.

Sensaatiomainen suoritus ! O.P. Positio pelleryhmä esittää välikysymyksiä,
taattuun humoristisen viihdyttävään tapaan !

Ja lisäksi loppuhuipennus! H. Al Litus siirtää vastuuta koskematta siihen
ja syö sanansa nielemättä!

Torkkupeittoja tarjolla äänestäville jäsenille!

Tervetuloa sirkus demokratiaan! Ihmeitä suuria katsomaan!
Iso J kahdella silakallaan kohta ruokkii koko maan.
Näin saadaan paha katoamaan, kun pääset sinäkin vaikuttamaan
silmänkääntäjään seuraavaan.

Viihtymistakuu tai saat äänesi takaisin!
No! Ainakin kahvi ja pulla tarjoilu!

Selite: 
Tästä tuli tämmönen: http://www.youtube.com/watch?v=WS29KBi9IqE
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot